Mlekpol wprowadza na rynek dwa nowe produkty. Gouda i Edam to sery holenderskie, podpuszczkowe. Pierwszy z nich ceniony jest za swój łagodny i wytrawny smak. Jest uniwersalny w zastosowaniu, uwielbiany przez dzieci. Ser Edam ma zwartą strukturę (nie ma dziur) oraz lekko kwaskowaty smak. Jego receptura ma polskie pochodzenie, niemniej inspiracją do jej stworzenia był klasyczny ser holenderski Edammer.
Nowe sery Mlekpolu Gouda i Edam w plastrach zostały zamknięte w nowoczesnym opakowaniu
z okienkiem eksponującym produkt. Praktyczny mechanizm pozwala na wielokrotne zamykanie
i otwierania opakowania sera, bez utraty jego świeżości. Dzięki optymalnej wadze 100 gramów sery Gouda i Edam są wygodnym rozwiązaniem dla każdej rodziny oraz znakomitym produktem typu „on-the-go”.
z okienkiem eksponującym produkt. Praktyczny mechanizm pozwala na wielokrotne zamykanie
i otwierania opakowania sera, bez utraty jego świeżości. Dzięki optymalnej wadze 100 gramów sery Gouda i Edam są wygodnym rozwiązaniem dla każdej rodziny oraz znakomitym produktem typu „on-the-go”.
Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez