Mlekpol wprowadza na rynek dwa nowe produkty. Gouda i Edam to sery holenderskie, podpuszczkowe. Pierwszy z nich ceniony jest za swój łagodny i wytrawny smak. Jest uniwersalny w zastosowaniu, uwielbiany przez dzieci. Ser Edam ma zwartą strukturę (nie ma dziur) oraz lekko kwaskowaty smak. Jego receptura ma polskie pochodzenie, niemniej inspiracją do jej stworzenia był klasyczny ser holenderski Edammer.
z okienkiem eksponującym produkt. Praktyczny mechanizm pozwala na wielokrotne zamykanie
i otwierania opakowania sera, bez utraty jego świeżości. Dzięki optymalnej wadze 100 gramów sery Gouda i Edam są wygodnym rozwiązaniem dla każdej rodziny oraz znakomitym produktem typu „on-the-go”.


Komentarze (0) pokaż wszystkie komentarze w serwisie
Dodaj komentarz Odśwież
Dodawaj komentarze jako zarejestrowany użytkownik - zaloguj się lub wejdź przez